Pravno obvestilo - Pon Do Kwan Zagorje

Pojdi na vsebino
Pravno obvestilo

Vsebine, objavljene na spletnih straneh Kluba borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje, so njegova last in jih ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali kako drugače razširjati, razen z navedbo avtorskih pravic kluba in v nekomercialne namene. Za komercialne namene je potrebno pridobiti pisno soglasje kluba.

Klub si pridružuje pravico do sprememb vsebin. Klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pogoji uporabe
Uporaba spletnih strani kluba borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje je dovoljena za osebne potrebe in je namenjena tako fizičnim kot tudi pravnim osebam.
Klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje si pridržuje pravico do krajših ustavitev portala za potrebe tehničnega vzdrževanja, sicer je portal nepretrgoma dostopen.

Prepovedano kopiranje
Podatki na portaluhttp://www.pdk-zagorje.si so varovani kot zbirka podatkov po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah in pravnem redu Evropske unije.
Uporabniku ni dovoljeno uporabljati in kopirati posameznih podatkov in podatkov, urejenih v bazi ali dele baz portala http://www.pdk-zagorje.si v drug računalnik in na katerikoli drug medij z namenom kakršnekoli uporabe teh podatkov, urejenih enako ali podobno kot so urejeni na http://www.pdk-zagorje.si, razen če je član Kluba borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje.

Zunanje povezave
Spletno mesto je sestavljeno iz povezav na spletne strani, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih straneh klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje ne odgovarja.

Varovanje osebnih podatkov

Kaj je piškotek?
Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se naloži na računalnik uporabnika, ko ta obišče določeno spletno stran. Pri vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Sam piškotek ne vsebuje nobenih informacij, vsekakor se pa na vašem računalniku shrani majhna tekstovna datoteka, ki vsebuje časovno dobo piškotka, ime strežnika, ime domene in generirirano unikatno število. Ob vsakem naslednjem obisku iste spletne strani le ta preveri in pridobi vsebino piškotka, ter prepozna uporabnika. Spletna stran pa na podlagi informacij lahko izboljša izkušnjo uporabnika. Za dobro delovanje spletne strani so piškotki zelo pomembni. S piškotki je mogoče analizirati promet, omogočajo napredno oglaševanje, ob ponovnem obisku spletne strani se pa ni treba ponovno prijavlati.

Izjava o zasebnosti
Upravitelj spletne strani kluba borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje in njenih podstrani se zavedamo pomena zasebnosti in se zato zavezujemo k varovanju vaših osebnih podatkov. S tem vas seznanjamo o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki so vam na voljo pri zbiranju in uporabe podatkov na spletu.

Za uporabo nekaterih delov spletne strani http://www.pdk-zagorje.si. se je treba prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. S prijavo na spletni portal se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletne aplikacije http://www.pdk-zagorje.si, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

Upravljalec kluba borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje se zavezuje, da bo osebne podatke uporabnikov, dobljene preko spletnih strani kluba borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje skrbno varoval in da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Upravljalec spletne strani http://www.pdk-zagorje.si, se tudi zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletnih strani. Podatki o uporabi spletne strani, ki se zbirajo avtomatsko in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, se bodo uporabili le z namenom izboljšanja uporabe spletne strani http://www.pdk-zagorje.si

Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletne strani http://www.pdk-zagorje.si, se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev spletnih strani http://www.pdk-zagorje.si, za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih storitvah spletne strani http://www.pdk-zagorje.si in za preverjanje ali uporabnik uporablja spletno stran http://www.pdk-zagorje.si v skladu s temi pogoji.

Podvine 22A,
1410 Zagorje ob Savi
Slovenija
+386 41 442 552

Pon Do Kwan
Copright ©2014-2022 Klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje
Izdelava in oblkovanje Franci Oven
Nazaj na vsebino