35. Slovenija open turnir Zagorje ob Savi - Pon Do Kwan Zagorje

Pojdi na vsebino
35. SLOVENIA OPEN TURNIR ZAGORJE OB SAVI

Na že 35. tekmovanju Slovenia Open v kickboxingu so člani organizatorja,  Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje, večkrat ugnali konkurenco in  dosegli lepe uspehe.
V Zagorju se je v soboto, 3. novembra, v borilnih veščinah med seboj  pomerilo 462 tekmovalcev iz 62 evropskih klubov. 35. tekmovanje Slovenia  Open je v zagorski telovadnici pod okriljem Kickboxing zveze Slovenije  organiziral domači Klub borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje.
Zagorski borci so kar nekajkrat stali na stopničkah. V kategoriji grand champion brez težnostne omejitve je bila Tina Baloh zlata.
Zagorjani so se borili v dveh disciplinah: point fightingu in light contactu. V prvi disciplini, point fightingu, si je Tadej Kolander  med člani nad 89 kg priboril tretje mesto, Tina Baloh pa je bila pri  članicah nad 65 kg tretja. Med starejšimi kadeti do 69 kg je Luka Leskovar stopil na najvišjo stopničko. Eva Kalšek je bila med mlajšimi kadetinjami do 47 kg tretja, ravno tako Nejc Ostrožnik med mlajšimi kadeti do 32 kg. Jaka Rozina pa je bil pri dečkih nad 135 cm drugi.
Luka Leskovar se je med starejšimi kadeti do 69 kg boril tudi v disciplini light contact in osvojil drugo mesto. Zala Rozina je bila med starejšimi kadetinjami do 55 kg tretja.


Podvine 22A,
1410 Zagorje ob Savi
Slovenija
+386 41 442 552

Pon Do Kwan
Copright ©2014-2022 Klub borilnih veščin PON DO KWAN Zagorje
Izdelava in oblkovanje Franci Oven
Nazaj na vsebino